Hieronder vind je alle informatie om je ticket(s) te verzilveren voor de volgende editie(s)

Allereerst...

Bedankt voor je geduld! Het was een hobbelige weg, maar we kijken nu alleen nog maar vooruit!

 

Je ticket(s) voor editie 2020 is/zijn geldig voor de komende editie in de Schiecentrale. Iedereen met een oud ticket is van een plekje verzekerd en worden als eerste ‘verzilverd’. Ook al heb je je ticket(s) in 2020 voor een goedkopere actieprijs aangeschaft.

 

Kun je nou niet? Geen probleem, ons ticketsysteem schakelt automatisch door. In 2023 komen we (meerdere keren) terug en heb je opnieuw de mogelijkheid je ticket(s) te verzilveren naar eigen keuze.

 

Een klein extraatje voor iedereen met een oud ticket: naast je verzilvering voor een nieuwe editie, krijg je 25% korting op de eerstvolgende editie (indoor of outdoor) zodra je je ticket(s) hebt verzilverd. Daar hoef je niets voor te doen. Je krijgt automatisch je kortingscode toegespeeld.

HOe werkt het?

Klik op deze link om naar de specifieke ticketshop te gaan om je ticket(s) te verzilveren.

Doorloop de volgende stappen:
– Log in op je Stager account met het e-mailadres waarmee je de tickets in 2020 hebt gekocht. Zoek dus even in je mailbox naar het juiste e-mailadres.

 

– Zodra je ingelogd bent, ververst het scherm en is het mogelijk ‘verzilveringstickets’ te bestellen.
– Je kunt het maximum aantal kaarten verzilveren als dat je kaarten in bezit had voor de 2020 editie.

 

Belangrijk: niet alle kaarten hoeven dus op een zelfde dag verzilverd te worden. Mocht je niet je maximum aantal kaarten willen verzilveren, dan wordt de rest doorgezet naar een volgende editie in 2023.

 

Lees hier meer over in de onderwerpen hieronder…

Tickets verdelen Over dagen

De hoeveelheid tickets die te verzilveren zijn, staat gelijk aan de totale hoeveelheid die je in 2020 had gekocht. Je kunt de tickets weer opnieuw verdelen over de dagen die je uiteindelijk wilt gaan.

 

Maar: je hoeft ze dus niet noodzakelijk allemaal te verzilveren. Je kunt er ook voor kiezen een aantal tickets over te houden voor (de) volgende editie(s). Ons ticketsysteem houdt dit automatisch bij.

 

Lees meer hierover in het onderwerp hieronder…

Tickets verdelen Over edities

Wil of kun je niet direct alle tickets verzilveren voor de eerstvolgende editie, dan gaat het restant aan te verzilveren tickets door naar volgende edities. Alle tickets staan in Stager (ons ticketsysteem) geschakeld aan jouw persoonlijke gegevens, dus wordt dit automatisch bijgehouden.

 

Bij de volgende editie(s) krijg je automatisch bericht van ons en kun je weer met voorrang je overgebleven tickets verzilveren voordat onze reguliere verkoop begint.

Heb je (op een gegeven moment) al je tickets verzilverd, krijg je van ons als extraatje een 25% kortingsvoucher voor een volgende editie..

TOt wanneer?

Tot en met zondag 18 september kun je je ticket(s) verzilveren. In verband met capaciteitsbeperkingen zijn wij genoodzaakt een deadline stellen zodat wij niet in de problemen komen met de gestelde capaciteitsgrenzen

 

Wij zullen op meerdere momenten contact zoeken met iedereen die nog tickets uit 2020 heeft om zo de kans te verkleinen dat iemand niet op de hoogte is van de verzilvering.