Van vrijdag 31 mei t/m zondag 2 juni strijkt RYPP Wijnfestival neer op en rondom het Drijvend Paviljoen en aan de kade (achter Wilheminaplein). Op deze unieke plek op en aan het water geniet je drie dagen lang van heerlijke wijnen, bijzondere wijn-spijscombi’s en een verrassende randprogrammering. Aan de voet van de Erasmusbrug met uitzicht op het dobberend bos proost je samen met vrienden op een goed begin van de festivalzomer.

Openingstijden:

Vrijdag 31 mei: 16:00 – 23:00

Zaterdag 1 juni:14:00 – 23:00

Zondag 2 juni:14:00 – 22:00

Op RYPP Wijnfestival staan kwaliteitswijnen centraal, van Europese klassiekers tot aan Nieuwe Wereldwijnen. Leer je smaak kennen en ga op ontdekkingstocht naar jouw favoriete wijn, druif en regio. Meteen je wijnkennis vergroten? Laat je verrassen in het ‘Proefpaviljoen’ of volg een masterclass bij een sommelier. Liever relaxt met een goed glas in de hand het weekend vieren? Ook prima, niks moet, alles mag!

Het culinaire aanbod bestaat uit Rotterdamse (pop-up) restaurants en chefs die de uitdaging aangaan om bijzondere gerechten voor te schotelen die passen bij jouw wijn. Plof neer op het terras en proef de luxe gerechten van jouw favoriete keuken. Liever een snelle snack? Er is voor een ieder wat wils en op culinair gebied word je zeker in de watten gelegd.

Bodempje gelegd? Zoek een plekje in de zon en voetjes van de vloer! Van intieme live performances door lokaal opkomend talent en singer-songwriters tot aan eigenzinnige DJ’s of een Silent Disco. Iedereen wordt van fijne deuntjes voorzien.

Naast een aantrekkelijk muziekprogramma, word je op RYPP Wijnfestival verrast door onverwachte performances en spontane theateracts. Spoken word onder de bomen, een surprise proeverij aan tafel of live kunst aan het water; alles in teken van een optimale wijnbeleving.

Klik in de ticketshop op de dag waarop je naar RYPP Wijnfestival wilt gaan. De prijzen zijn incl. servicekosten en eigen wijnglas (deze ontvang je bij de ingang).

Nu beschikbaar:

RYPP Friends Tickets…………€ 4.50

Vroege Oogst Tickets…………€ 6.50

Late Oogst Tickets……………..€ 9.50

Latere fases:

Deurverkoop Tickets…………€ 15.00