Dit jaar nieuw op RYPP Wijnfestival: de Chef’s Table!

In een wisselende line-up koken er elke dag andere bekende Rotterdamse chefs in het Drijvend Paviljoen. Neem plaats aan de exclusieve en chic opgedekte Chef’s Table en wordt culinair in de watten gelegd met een 3-gangen menu. Om het helemaal af te maken kun je er ook meteen een bijpassende wijn bij kiezen van de ‘special selection’-wijnkaart. Elk restaurant neemt zijn/haar sommelier mee om jou ter plekke de beste wijn-spijscombinaties te vertellen.

Vrijdag 31 mei:

Edward de Ridder

(NY Basement – Hotel New York; voorheen bij The Park)
Prijs 3-gangen menu: €25,-

Zaterdag 1 juni:

RemcO van Erp

(Restaurant Fermin; voorheen bij Restaurant Dertien)
Prijs 3-gangen menu: €27,50

Zondag 2 juni:

Pelle Swinkels

(Restaurant Aji; voorheen bij Joelia)
Prijs 3-gangen menu: €25,-

Om aan de Chef’s Table plaats te kunnen nemen dien je te reserveren via onderstaand reserveringssysteem. Per dag zijn er 2 timeslots (van 1 uur) voor 24 personen beschikbaar. Wees er dus snel bij!

(helaas is het gezien het vastomlijnde menu en het karakter van het pop-up restaurant niet mogelijk om de 3 gangen volledig vegetarisch te richten en/of rekening te houden met allergieën en speciale voorkeuren)

Uitleg stappen:

– Kies het aantal personen, klik op de dag van voorkeur en klik op ‘volgende’

– Reserveer je plek in het gewenste timeslot

– Voer je gegevens in en klik weer op ‘volgende’

– Je ontvangt per mail een bericht voor de betaling

– Na betaling is je reservering bevestigd

We ondervinden door drukte problemen met ons reserveringssysteem. Graag per mail (info@rypp-wijnfestival.nl met de ‘titel reservering chef’s table & datum’) reserveren.

Tussenstand:

 

Zaterdag 1 juni:

Timeslot 18:00 – 20:30: Uitverkocht

Timeslot 19:30 – 20:30: Nog 7 plekken vrij

 

Zondag 2 juni:

Timeslot 18:00 – 20:30 Nog 2 plekken vrij

Timeslot 19:30 – 20:30 Nog 14 plekken vrij

 

Degenen die al gereserveerd hebben ontvangen nog een betaallink! Deze volgt dus nog.