Na een wervelend succes tijdens de vorige editie én op veler verzoek is de Chef’s Table terug!

Hier geniet je iedere dag van een heerlijk Chef’s menu van chefkok Terry Priem, bekend van Gastrobar STER. Binnenkort opent hij zijn tweede zaak Restaurant STER, maar gelukkig hebben wij ‘m nog weten te strikken om bij ons de sterren van de hemel te koken.

Zin om even goed uit te pakken? Neem plaats aan de exclusieve en chic opgedekte Chef’s Tables naast de open keuken en word culinair in de watten gelegd met een heerlijk 3-gangen menu. Om het helemaal af te maken kies je voor het matching wijnarrangement of kies je je favoriete wijn van de ‘special selection’-wijnkaart. Laat je je liever adviseren? Onze sommelier staat tot volledig tot je beschikking.

Let op: er zijn maar beperkte plekken beschikbaar in exclusieve ‘timeslots’. Heb je nog niet van tevoren gereserveerd? Vraag dan aan de gastheer/-vrouw of er nog ruimte is. Dit wil je namelijk niet missen.

Belangrijk: je reservering/plek bij de Chef’s Table staat los van je entree. Een entreeticket is dus niet inbegrepen in deze prijs.

Vegetarisch / Gluten

Het menu bestaat uit gerechten met vis en vlees. Eet je liever vegetarisch of heb je een glutenallergie? Geef het dan op tijd aan ons door via info@rypp-wijnfestival.nl. Met overige dieetwensen kunnen we helaas geen rekening houden.

Tafelschikking

Hebben jullie (als groep) meerdere losse tickets gekocht, maar willen jullie bij elkaar aan tafel? Dit kunnen we alleen garanderen als we het vooraf doorkrijgen. Er kunnen maximaal 6 personen aan een tafel.

Geef het op tijd aan ons door via info@rypp-wijnfestival.nl.

Chef’s Table Sessies:

Vrijdag 14 oktober:

Sessie #1 (18:30 – 19:30)

Sessie #2 (20:00 – 21:00)

Prijs 3-gangen menu: €35,-

Zaterdag 15 oktober:

Sessie #1 (13:00 – 14:00)

Sessie #2 (15:00 – 16:00)

Sessie #3 (18:00 – 19:00)

Prijs 3-gangen menu: €35,-

Zondag 16 oktober:

Sessie #1 (13:00 – 14:00)

Sessie #2 (15:00 – 16:00)

Sessie #3 (18:00 – 19:00)

Prijs 3-gangen menu: €35,-